pesakit pesakit saya . sila beratur ye !

Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway :)

Selamat Tahun Baru semua !
Pheeewwww~ Dah nak masuk Tahun Baru dah rupanya kan? Anyway, sempena masuknya Tahun Baru 2011 ni, teringin jugak Tim join Give Away yang dianjurkan oleh seorang blogger yang sangat cool dan best blognya..iaitu IZAMIR RIDZWAN..Kalau korang nak join, boleh la pergi entry INI . Anyway, Tim dah lama usha blog ni..dan dah lama jadi follower dia..Blog brother ni best dan Tim suka datang baca blog dia sebab ada seekor lebah yang sangat comel berterbangan di dalam taman blog IR ni tauu..hehehe..Kupu-kupu Ungu memang boleh jadi kawan baik dengan lebah IR.. cececeee..Walaupun lebah ada sengat kat belakang bontot..tapi kami lebih kurang adik beradik dua pupu je..tak gitu IR? hehehe.. Ada jugak kadang-kadang bagi komen kat entry dia...dan untuk pengetahuan korang, ni first time Tim join Give Away.. :D

IR cakap dia nak wat Give Away sempena Tahu Baru ni..wow..macam menarik so Tim join.. Hadiahnya pun cam best.. Pendrive Kingston 4GB..latest model dia kata..Kebetulan, pendrive Tim dah lama rosak..Memang Tim takde pendrive sekarang ni..Sadis kann? Huhukk. sedih niii..Duk pinjam pendrive orang sini sana..So Tim berminat la nak join Give Away ni..mana lah tahu rezeki Tim dapat..Alhamdulillah sangat-sangat...amin. Semoga murah rezeki Izamir Ridzwan lepas ni... ^_^



So Tim nak tag 5 orang kawan bloggers :) Mereka yang bertuah itu adalah....
jeng jeng jenggg..


Okay, siapp !

double checking..tutttt..tuttt..

  1. Mesti jadi follower Izamir Ridzwan - DONE
  2. Buat entry bertajuk Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway :) dan link kan ke entry tersebut. - DONE
  3. Mesti letak poster ini dalam entry dan sidebar korang..- DONE
  4. Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan.. Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak meraka nak cari kan..- DONE
  5. Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri ini.. Itu jer.. -DONE

Okay semua..Tim dah siap buat semua..alhamdulillah..Tim harap menang la..Nak sangat-sangat dapat pendrive..Lagi lagi orang bagi kan..IZAMIR RIDZWAN pulak tuuu..Bukan calang-calang blogger woahhh. Thanks IR buat Give Away macam ni..Lain kali buat la lagi ok? Thanks a lot bro.. Salam.

9 juta kali kena komen. meh la komen sini ! :

Izamir Ridzwan said...

thanks kupukupu ungu

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

welcome :)

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

weeeeee...

~ch@wi~ said...

gud luck... ;)
hpy new year!! :)


Kepentingan Ranking Blog Korang

Echin Nadiossa said...

gudluck dear.ai support u.law xmenang ai mintak IR bg hadiah saguhati.muhahaha ;p.act penat ai cari belog u.huk ;p.acc lagi satu pakai ke x?

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

chawi : hehe..thanks..hny too..

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

cici : hehe..thanks cici..sbb singgah sini..and support me..
hadiah saguhati? woww..bestnye..teringin beno nak dapat..
sory la buat cici penat..sorry2..habih berpeluh2 yee..hehe..
btw account tu dah tak pakai..tadi pas komen blog IR pastu g blog cici lak..kat blog IR pun Tim terguna akaun lama.haha..malu jee..silap k..tim tak tahu camane leh tersign in akaun lama..
thanks again cici.. :)

very appreciate u..

Budak Botak said...

he3, gud luck...

award utk blog nie

Nice Blog

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

budak botak : thanks...ade award??
waahhh..tq..