pesakit pesakit saya . sila beratur ye !

Alhamdulillah, kini diriku penjawat awam di Hospital Serdang, Selangor =)

Alhamdulillah..berkat doa semua, Tim ditempatkan di Hospital Serdang, Selangor ..Hospital ni jugak paling dekat dengan rumah Tim..selain Hospital Putrajaya..cuma 15 minit :)

Apap-apa pun, seronok sangat dah bergelar 

staff nurse U29





*happy*

Dalam seronok-seronok, berdebar jugak la dah jadi penjawat awam ni kan..dah tak boleh dah nak gedik-gedik macam jadi student dulu..semua dah nak kena jadi serius =) Apa-apa pun kalau nak buat, mesti dapat keizinan daripada Matron :) thats mean, from now on, kena belajar berdisiplin..

And by the way, nak bagitahu korang, Tim dah tahu penempatan wad. Tim dapat 
wad rehabilitasi kardiotorasik (6F)
Wad ni sebernarnya wad pemulihan jantung lah lebih kurang..

tak sangka dapat wad ni..sebab Tim mintak nak kerja kat Emergency Department..tapi syukur jugak..Alhamdulillah..mana-mana pun sama jee..kan ?

Meh sini pulak nak Tim nak tunjuk macam mana la rupe tempat Tim kerja kan??



Ni lah Hospital Serdang.








Ni pulak peta lokasi Hospital Serdang :


tim harap semua kawan-kawan dapat doakan kejayaan Tim kat sini..doakan Tim boleh kerja elok2..tak kena marah dengan sister..hehehe..dan boleh dapat cuti raya :P

kalau tak boleh pun..redha je laaa..nak buat camana kann..Tim tak kisah semua tu,yang penting..Tim harap sangat pekerjaan Tim ni dirahmati Allah SWT..aminn..

*thanks semua*

6 juta kali kena komen. meh la komen sini ! :

iefa ujang said...

cantiknyer hospital ni :)

Amirah Adnan said...

bestnye cik timmmmm!

cheqwa said...

wah,dah jadi nurse.tahniah tahniah ^_^.besnya jadi nurse :)

Woofer Storm said...

thniah tim k..menjdi nurse ni bukan nya mudah...moga bersabar sntiasa k..kalau sy skit,leh dtg serdang..dekat je dari puchong kan..ehheee


slm rmdhan n slmt ari raya^^

Anonymous said...

MATRON?PERNAH X KORANG FIKIR MAKSUD MATRON?SISTER?

Anonymous said...

As salam, hai nurse, hihih....

Sy nk tanya, sy tgok nurse-2 ada yang tudungnya tali warna : biru, ungu, hijau dan mcm-2 lagi lah, itu apa maksudnya??...

Dan apa tu U29, U32, dan sbagainya...

Huhuhuhu