pesakit pesakit saya . sila beratur ye !

JOM JOIN : bloglist Shara 2011 !!



nak join bloglist Shara Bunga sebab :

suka duduk dalam bloglist shara kat blog Pinky tuh. hehe. Rasa kiut je bila ada dalam body blog Shara. awwwww. hehe. Bila duduk dalam bloglist Shara, mesti traffic naik sebab Shara kan salah satu famous blogger. Couple dengan otomen lagik. Phewwww~ Kalau Shara dalam kesusahan atau diancam raksasa -raksasa ganas,mesti ada orang boleh tolong kan? hehehe. Dulu Tim dah pernah masuk bloglist Shara kan? Tapi Shara kata nak rombak balik Bloglist tu, so Tim buat la entry ni. Thanks sayang ku Shara sebab sudi bubuh kitaorag-kitaorang ni dalam bloglist.

Okaylah babe, Tim harap Shara sudi baca entry ni.
HAve a nice day with ur family and ur ham ham okay?
Take care and be a good girl bebeh.

and last but not least,

I LOVE YOUUU !

Shara shara !! Tim duduk dalam kategori

GADIS IDAMAN awww !
hehehe.


4 juta kali kena komen. meh la komen sini ! :

Alynn Notnot said...

senyummmmm *Sengihnampakgigi

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

alyn :)
ni bukan entry senyum laaa..hehe..thanks syg.
LOL

sharaBUNGA said...

keh keh keh.tak leyh blahh.smpai otomen pon ade ;p

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

shara : wella. mesti la ade otomen.
kih kih. tq shara.