pesakit pesakit saya . sila beratur ye !

Jom Tengok Siapa Follower ke 173 !

Assalamualaikum pembuka bicara.
hehehe. hari ini Tim happy sangat sebab ada orang yang hebat follow blog Tim.
Tak tahu lah kenapa happy sangat. Macam dapat sebijik kereta Inspira kale purple pulak.
Sebenarnya,Tim dah lama tunggu Brother ni follow Tim, tapi tak sangka hari ni dia follow.
Ye salah Tim sebab sejak akhir-akhir ni baru Tim tonjolkan diri Tim ni kat blog Brother ni.
Bukan apa, malu lah. Blog Tim bukan ada apa-apa pun yang best.
Setakat ada kupu-kupu dua tiga ekor memang lah ada.
Isinya? Ikut kepala hotak ni je lah. Kalau isinya ada dan bagus, alhamdulillah.

Ye semua orang tengah gelakkan Tim kan sekarang ni?

"apa lah kau ni Tim, brother ni dah lama follow aku, ko lambat la."

" ish ish ish. Tim Tim..ini pun nak cerita ke..?? setakat brother ni follow? aku berzaman dah.."

" tu la kau Tim..nampak sangat tak famous blog ko..baru hari ni Brother ni follow kau.."

korang akan cakap camni tak kat Tim? isk isk isk. Jangan lah.
Tim bukan apa, Tim dah lama minat dan follow kat blog Brother ni..
tapi...

Tim je yang tak rajin comment kat entry dia..just baca je.
jenguk blog dia memang setiap hari lah..kagum dengan cara penulisan dia..Brother ni update entry banyak sangat setiap hari,.Idea memang mencurah-curah..Tu yang follower makin ramai...Ada 6000 lebih sekarang..wahh..hebatkan??

Tim follow Brother ni memang dah lama..
Brother ni pun tak tahu Tim follow blog dia kot.
maafkan Tim Brother..hehe.
hanya jadi pembaca yang setia tapi tak jadi komentar yang setia.
insya ALLAH Tim akan jadi komentar yang setia
hehee.


Korang tahu tak sapa Brother tu?
tahu dah kan?

.........................................................................................................................................................................




inilah dia. Brother yang Tim cakap tu.

eh bukan bukan.
hahahaha.


silap silap.

jangan lah marah..

:p






ni haaaaa....









p/s : korang perasan tak ada persamaan yang ketara antara dua gambar dia atas??
hehe.
alamak. brother Ben ada.
larikssss !



14 juta kali kena komen. meh la komen sini ! :

*Miss Geli^ said...

nak amik gambar..boleee?

TimmY Cik KupuKupu Ungu said...

gmba mana ahkak?
hehehe..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

waahh mana dapat curik itu abang kaler oren punya gambo tuh...

TimmY Cik KupuKupu Ungu said...

heheehe..mimie mimie..shhhh..hahaha..
tim curi dlm wallet abg ben semalam..hahaha


:)
mudah saje.
search la kat pakcik Google.
macam2 ada..
:)

hamzah ian said...

pergh.. tahniah la

TimmY Cik KupuKupu Ungu said...

eh? hamzah dtg sini? hehehe.
jauh betul otomen ni dtg.

mekasih hamzah..
:)

tomatokering :) said...

hahahaah!! lebih kureng jer..! ;D

TimmY Cik KupuKupu Ungu said...

tahu takpe kan sayang?

MY HEART said...

nak follow dia tapi segan..so kita follow awak je la...


salam kenal ^_^

TimmY Cik KupuKupu Ungu said...

hehehe..knp segan lak? alololoo..follow je la. yangg..

:)
tq follow..folllow u back..

BEN ASHAARI said...

erk..hamboi... hahah...gambar kawen tuh.. hahaha...tqq tim ! ..jgn segan segan...

TimmY Cik KupuKupu Ungu said...

bro Ben : heehe..eh eh..abg Ben datang ! jemput2 abg ben..
gamba kawen tu amik dalam Google.banyak betol gamba abg ben hehe.

sama2.. :) k janji xsegan dahh..


* yeyey abg ben balas .. :)
happy happy !

anamizu said...

fuuhh oren! hihi

TimmY Cik KupuKupu Ungu said...

oren oren :) hahaha.

wane baju pengantin mr ben kita la..
mengancam kan?