pesakit pesakit saya . sila beratur ye !

Hujan Darah??

Eh, hujan pulak kat luar nuh ! Sejuk lak rasa, kan best dapat tido, hehee :) Tapi tak nak lah, nanti makin naik berat badan mak Tim. Eh, berat ko la ngoi ! Ape ke hal berat badan mak kau lak !HAHA. Dalam kedinginan hujan di tengahari ni, Tim pun search la pasal Hujan kat Uncle Google yang semestinya menjadi ramai pujaan para ..para apa eh? entah la. hehe. Search pun sambil muka kerut-kerut sebab kebanyakan result keluar pasal band HUJAN. hehehe. So ada satu info pasal hujan darah. Grrrr.Bunyi macam takut kan? Korang nak tahu tak pasal hujan darah ni? Jom kita baca sama-sama....

Video Foto Hujan Darah Di India - Sekali lagi dunia dihebohkan Fenomena Alam pemberitaan mengenai Hujan Darah Di India atau juga dikenal dgn Hujan Alien, Sebenarnya berita ini sudah menggegarkan dunia sejak lama. Namun saat ini kembali dihebohkan ketika beberapa television tempatan menayangkannya, bahkan masuk di pencarian Point Blank. Hujan darah India sebenarnya sudah lama sekali terjadi, sekitar Julai 2001 - September 2001. Dari Video yg dimuat di youtube dgn tajuk Red Blood Rain In India banyak sekali yg tidak percaya atas Fenomena Hujan Alien itu. Masih menjadi kontroversi yg banyak diperbincangan memang, namun hujan trsebut tetaplah menjadi suatu fenomena alam seperti Hujan Meteor yg kerap terjadi. dan berikut ini adalah penjelasan singkat mengenai hujan darah di negara dgn penduduk teramai itu.




Takut kan? Kalau boleh Tim tak nak lah ada hujan ni kat Malaysia..Mintak dijauhkan..

Eh, apa warna merah-merah kat luar tu? hehe. Bukan hujan darah rupanya..
Ada makcik pakai baju merah angkat permaidani merah kat luar sana..

hehehehee..

Ok lah, nak tidur. eh eh. tak tak .
:)

nak cari info baru lagi :)




4 juta kali kena komen. meh la komen sini ! :

ayulunera said...

tetibe teringat cerite evolution...batu meteor yang ade unsur alien..heeee

NOOR FATIN said...

takotnya..hoho mtk2 la xde kat msia..

TimmY Cik KupuKupu Ungu said...

ayu : huhuu..ade ke cite tu ayu?
wah :)

TimmY Cik KupuKupu Ungu said...

noor fatin : tu la..mtk2 xde kat mlaysia..tanak la..