pesakit pesakit saya . sila beratur ye !

✿hai semua PEMBACA & follower !✿



Selamat tengahari ye semua.
hari ni entry Tim buat lain sikit.nak bagi sedikit penghargaan pada follower2 Tim yang sudi follow Blog Tim yang tahape nih.
Juga buat pembaca2 yang mungkin Tim pun tak tahu datang dari mana. Thanks tawww :)
Nak kata comel, ramai lagi blog kawan2 blogger Tim yang comel.Tapi apa yang penting..Tim nak ucapkan terima kasih
&
BIG THANKSSS
sebab sudi follow..rajin2 la singgah~ InsyaAllah, Tim akan merewang kat korang punya Blog..
seriously, blog korang sume best & superbbb!!
kalau ada kekurangan, tegur2 la..Tim okey jee. Kita kan kawan?
Ni Tim nak kasi hadiah sikit, walaupun tak seberapa..terima lah :)ehehe..






Thanks again ya kawan kawan followers ^_^
u are my heart n soul ♥




i LOVE u.


sincerely,






6 juta kali kena komen. meh la komen sini ! :

Hanis MY said...

salam ziarah..comelnyaaa blog suka2..

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

Blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

timmy*toinktoink :) said...

hanis : thanks kak.. i love ur blog too..

timmy*toinktoink :) said...

bujang susah : tq so much atas perkongsian ilmu..tips yang bermanfaat. smoga kita sentiasa di bawah lembayung rahmatanya.. amin.

shara bunga said...

ehem :) nice to meet u syg

timmy*toinktoink :) said...

shara : nice to meet u too little bunga :)