pesakit pesakit saya . sila beratur ye !

Tim ada dua orang kawan muke macam Ashraf Muslim.hehe



Salam semua.
Tajuk entry tak boleh blah kan?Haha. Macam bangga sangat.
heh. Tapi memang bangga pun. Siapa tak bangga ada kawan muke macam Ashraf Muslim? Semua orang pun bangga.Biarlah tak dapat kawan dengan Ashraf Muslim pun. Janji dapat kawan dengan orang yang muka macam Ashraf Muslim. cecece.


First thing, Tim nak kenal kan dengan korang sorang blogger yang agak sempoi.
Nama dia ASPHAQ. Kalau korang tengok betul2 dia ni ada iras muka Ashraf Muslim sikit. hehe. Dia pun cakap ada orang bagitahu muka dia macam pelakon tersebut. haha.
Nak tengok bukti?


Actually baru je kenal dengan dia hari ni. Tim baca post terbaru dia.

So Tim ada la kasi komen kat situ. Hehe. Maka disitulah bermula nya sesi perkenalan ye. Harap maklum.
Nilah wajah ASPHAQ yang Tim cakap tuu.

hensem tak? hensem tak?
Tolong lah cakap hensem macam Ashraf Muslim.hehe.
(memang encik asphaq ni hensem pun.tak dinafikan)



Korang tengok kawan Tim yang sorang lagi ni.
Nama dia Haliff. Dia bukan lah seorang blogger macam Asphaq. Dai tak minat kot benda2 camtu.
Tim kenal dia ni dah lama dah. Dalam dua tahun camtu.
Tapi jumpa pun sebab kolej kami belajar dekat dan kebetulan kami jumpa sebab kami dua2 masuk koir.
So time latihan koir je la jumpa. Mula2 tengok, rasa biasa je dia ni. Sebab Tim bukan jenis mata keranjang duk tengok2 lelaki yang hensem2.hehe.Pastu kawan Tim bagitahu muka dia macam Ashraf Muslim. So Tim tengok la. memang ada pun. hehe. cute jugak. Dia ni nampak lembut tapi sebenarnya tak pun. Sangat baik dan kadangkala suka kelentong Tim.hehe.

Nah. tengok lah gambar kawan baik Tim ni.
Sorry kalau gambar ni besar sangat.
Haa.. tengok.
Gamba ni di tangkap secara tak bersedia sebab time tu Haliff ni tengah menyanyi solo. Kat sebelah tu Tim.hehe. Tim pun jadi solo macam dia juga. Masa ni kami koir di Majlis Konvokesyen KKM kat Riyaz Heritage, Kuala Terengganu.


Ni ada satu lagi gamba. Tim suka pic ni.Dia pakai baju Melayu pink. alahai comelnya.


hehe.
So macam mana kawan kawan?
Sama kan muke dorang dengan Ashraf Muslim?

Asphaq dengan Haliff ada celup Ashraf Muslim. sangat hensem.
hehe.

Alhamdulillah.
Anugerah Allah la tu.
Baik bersyukur banyak banyak kan Asphaq?
Mesti dorang ni ramai peminat kan?

okay by the way. Time kaseh baca entry Tim. hehe.


p/s : Tim sedang rindu kawan baik Tim, si Haliff ini. isk isk.


10 juta kali kena komen. meh la komen sini ! :

asphaq said...

Okay. First nak cakap TERIMA KASIH LA SUSAH2 JA WAT ENTRY ni. Haha. Terharu jap :') Dah tanya dengan adik saya 2 orang. and depa pun kata. yah. agak sama. Hehehe. And kirim salam kat Haliff tu okay? Hope akan berjumpa dia 1 hari nanti :) and thanks jugak to u buat entry ni. haha. Terharu terharu *lari dalam bilik menangis*


:')

hamzah ian said...

gua tak hemsem.. sob2..

timmy*toinktoink :) said...

asphaq : hehe.tak payah la berterima kasih. Tim pun takde idea la nak wat entry apa dah. naseb baik jumpe asphaq kan kan? hehe. memang sama pun. tak payah la sampai nak berlari masuk bilik kan nk menanges?HAHA. ape la asphaq ni.okay then. akan ku sampaikan salam itu.hehe.

timmy*toinktoink :) said...

hamzah : ala..tak hensem ke..hensem ke..blakang cite..tapi kan hamzah HOT gitu..entry kat blog cam ade penarik untuk orang gitu..hehe.
g pun kan ham ham ade awek yg cun melecun :)

Anonymous said...

wekkkkk~
nk muntah lak bila "terbaca" asphaq ni ensem..
ensem ka???
hahahha
but yg sorg lg 2 xsama pon~

TimmY Cik KupuKupu Ungu said...

yeke? takpelah tak sama pun..hehe.
bagi tim muke dorang lebih kurang je..ala..
hensem tu sebenarnya subjektif..ikut pada pandangan seseorang..
dah kalau tak hemsem xpe la..
tq bg komennn.

:) nice day dear.

shazleenhairuddins said...

hahaha
ade la same sikit
tak la same sangat
seriesly, hensem due due lelaki nie :)

TimmY Cik KupuKupu Ungu said...

ada la sama sikit..takde la x sama langsung kan? tim tengok first time mmg same dah. sbb tim penah jumpe haliff dan tim tengok gamba asphaq ni..tapi asphaq ni kecik sikit kot..hehe

hensem? bekenan ke??

shazleenhairuddins said...

HAHAHAHAHAHA
berkenan pon hanye boleh krim salam.
HAHAHA

TimmY Cik KupuKupu Ungu said...

kenan yang mane satu tu? yg blogger ke bukan blogger? ehem2..hahaaha