pesakit pesakit saya . sila beratur ye !

✿ Mintak maaf semua !✿

Salam semua pembaca yang setia !
Anda rindu Tim? Oh Tim tersangatlah rindu anda.
Terlebih dahulu nak mintak maaf banyak2 sebab sekarang Tim busy sangat lately.
Bukan apa, untuk pengetahuan semua..
Tim sekarang sibuk dengan latihan untuk Pertandingan Koir anjuran Institut Latihan Kementerian Kesihatan Malaysia (ILKKM).
Pertandingan ni melibatkan banyak acara sebenarnya. Acara lain ialah Pertandingan Tarian, Slide Show, Poster dan macam2 lagi la.

Everyday Tim ada latihan koir ni dari pukul 3 petang sampai 11 malam. Rehat dan sembahyang ada jugak.
Takde lah latihan berterusan. Tapi Tim rasa penat sangat. Pagi dah kena bangun awal untuk pergi kerja kat wad. Lepas tu petang tu dah kena bersiap-siap nak pergi latihan.
Oh lupa nak cakap. Ahli2 koir kami bukan terdiri daripada pelajar2 Kolej Jururawat je. Kami bergabung dengan pelajar dari Kolej Kesihatan Awam Batu Rakit. Jawatan diorang adalah Pegawai Kesihatan Awam. Nanti diaorang2 ni la yang datang sembur fogging kat rumah korang semua. hehe.

Penat sebenarnya Tim sekarang ni. Sebab baru je balik dari latihan kat Batu Rakit tadi. Tapi malam ni rasa nak tulis something untuk korang semua. So Tim gadaikan la sikit rasa letih tu.

Tim nak mintak maaf juga kalau Tim sekarang tak aktif dah nak blog walking kat blog korang semua yang cantik2 dan meletup tuh!
Serius memang Tim tak larat sangat. Dengan kadang2 rasa nak baling je lappy nih kat Laut sebab line memang agak teruk di sini. * sigh*
So Tim mintak maaf sangat2 tauu.
Nanti Tim dah free Tim ganti balik blogwalking tu okeh?

Thank u so much for those who sudi datang blog yang tak cun ni. thanks sebab baca entry. Tim hargai korang semua..

Ni ada gambar sikit nak tunjuk korang.
hehe.

9:00 pm :
Muka bersemangat nak nyanyi dan sumbangkan suara ! Tim nyanyi di part suara Suprano. hehe





11:30 pm:
Bersama kawan koir , Ina. Kami lah nadi kumpulan koir ni !!



11:45pm :
tengok muka Tim dah letih. Penat menyanyi . aduihhh. Tim nantok. Tim nak tido.



Okey lah semua. Tim masuk tidur dulu. Bangun pagi esok pukul 530 am sebab Tim dah kena ada kat wad jam 645 am. Petang tu pulak ada latihan koir.
Harap semua faham Tim..


.sorry guys.

salam~


6 juta kali kena komen. meh la komen sini ! :

Anonymous said...

tajuk dh xley minum ais tp isi cerita pasal lain..hehehe

timmy*toinktoink :) said...

ala...abis tuh nak cakap apa?

asphaq said...

Faham2.
Pergi tiod sekarang!
Hehehe

timmy*toinktoink :) said...

asphaq:hehee.. nak suruh tim tdo?? aiyaaa..tdo lame dah ni..hehe

asphaq said...

Nak tengok!
Mana mana? :D

timmy*toinktoink :) said...

nanti tim buat satu post mengenai die dan asphaq..hehe