pesakit pesakit saya . sila beratur ye !

✿eh, dapat AWARD la saya !!✿


Salam semua kawan2 bloggie yang disayangi :)

hari ni happy walaupun sangat letih. yeeehhhaaaa!
Tim dapat award la dear dear.

Seronok gile selonot kot!
*HAPPY*


Haaaa. tengok tengok u olsss !
Cantek kan award ni?
first time la dapat award tau . :)

japp.. err?
cantek ke tuan punya blog ni? hahaha.


1.thanks the person who gave u dis award and the link of the person :

Cik Miasaraa sayang,
million of thanksss ya !! ♥

2. spread the award to 10 bloggers who you like n you think their blogs are awesome :


3.tell 7 things about youself:
  1. tak suke dan benci pada binatang serangga haiwan (eh lain ke?) yang bernama LIPAS.
  2. suke gila gila gila kale purple. memang tak boleh nak buat apa dahh. adoi..
  3. berat waktu lahir adalah 3.45 kg
  4. pernah terjatuh masuk dalam longkang yang dalamnya sampai ke pinggang.( tapi jatuh dalam keadaan tegak) Agak2 korang leh bayang tak?? hahahaa.
  5. suke gila kuceng. kadang2 sampai boleh cium2 pipi kuceng dan peluk waktu tido ( Tim tahu kiceng tu akan mati kelemasan pas Tim bangun )
  6. Elaun pengajian Tim tiap2 bulan sebanyak RM 621.21 sen sahaja. :P
  7. Tim masih ada opah dan atuk di kedua2 belah mak dan ayah Tim. jadi Tim sayang sangat pada mereka !!
eh, siap dah?
okehh. nak lipat entry ni and nak terbangkan pada kawan2 bloggie yang tersayang !!

love.u.all.my.followers.

:)


4 juta kali kena komen. meh la komen sini ! :

totally cute! :D said...

wahh tahniah dapat award! :) beatiful blogger. mmg padan lah dgn tuannye! :)

timmy*toinktoink :) said...

tq totally cute..
u pun mesti cute kan..
tq so much....
:)

..aKuBuKanKaMoO.. said...

wah..tq2..beautiful blogger..
mmg xley dinafikan lagi..=)

timmy*toinktoink :) said...

heheee..sume org beAutiful laaaa..
TQ SO MUCH YE SYG...