pesakit pesakit saya . sila beratur ye !

✿ trimas cik FARAH !!✿




Salam uolss.
eceh.cakap orang putih dah sekarang.hehe

Hari ni Tim di tag oleh seorang kawan bloggie.nama dia

cik Farah suruh Tim ambil award kat blog dia yang sangat chomel tuu.hehe. Tim pun datang la amik.
Orang memberi, kita menerima :)
Dan inilah award yang Tim dapat.


cantek kan?
tengok la siapa pulak penerima nya.
HAHA.





syarat2 beliau kenakan :

she's adorable, cute, nice girl.
dia muda setahun dari Tim.
simple girl dan Tim suka jadi kawan bloggie dia..

[Nama blog dan kenapa letak nama tu?]
Okeyh. Nama blog Tim :
cikKUPUKUPU_UNGU
kenapa Tim letak nama nih?
oh ya. sebab Tim suka colour purple + butterfly.
dua benda ni tak boleh dipisahkan dari hidup Tim sejak berada di sekolah menengah.
Tak tau kenapa suka sangat.
Mungkin sebab Tim suka tengok kupu kupu terbang ke sana ke mari..
rasa bebas je dorang.
:)

Ungu tu memang warna favourite Tim.
Ramai yang dah tahu ..


[Nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea tu?]
URL :

hehe. seperti biasa, kupu kupu tu memang tak boleh nak buat apa dah laaa.
HAHA.
Timmyliciouz?
Itu nama samaran Tim dalam dunia cyber ni..


[Apakah kaedah dalam penulisan dalam blog anda?]
Okey. Tim hanya akan tulis apa jua yang terlintas dalam kepala Tim ni.
Apa jua yang berkaitan dengan life, even pasal agama, diri tim sendiri, kawan-kawan Tim, isu-isu semasa,
info-info yang berguna..
Yang insyaAllah akan mendapat manfaat semua.
:)


[Apa perasaan anda apabila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak
(kadang-kadang blog sendiri menarik tetapi merendahkan diri)]
Erm. Yang ini Tim kurang setuju lah. Kenapa nak peduli dengan semua tu?
Cantik ke tak ke, itu bukan halnya. Kecantikan blog tu ada pada isinya.
Isi yang menarik, intipati yang bagus,
maka CANTIK lah blog tu.
So pada siapa-siapa yang rasa rendah diri dengan penampilan blog dia...
Janganlah macam tu.
Semua orang ada cara masing-masing.
Jadi buat blog ikut personaliti kita.
Jangan tengok orang buat blog cantik,
kita pun nak buat jugakk.
Cantik tu penting, ya lah. sebab nak bagi orang puji blog kita kan?
Tapi cantikkan isi tu lagi penting.

[Bilakah blog anda diwujudkan?]
hehe.
oh yang ni Tim terlupa la tarikh nya.
Yang Tim ingat, pada bulan JUN 2010.
Minggu pertama baru ada follower seramai 5 orang yang terdiri daripada kawan -kawan sekolah dan universiti.

[Siapakah orang pertama yang tahu dan menjadi pengikut setia/ sahabat blog anda?]
Tim tak ingat laa.
Follower first ke,last ke tak penting.
Tim hargai kesemuanya ..
Ada ke orang nak jadi pengikut setia blog Tim ni?
Kalau ada,
Alhamdulillah..

[Sila tag 5 nama lain untuk menerima anugerah dan paskan syarat-syarat ini..]

okey.
DONE.


Buat kawan2 yang kena tag, ni syarat2 nya:

Ni syarat dia -,-
1.
http://www.kupukuputimmyliciouz.blogspot.com/di mata kalian..
2. nama blog anda & kenapa letak nama tu..
3. nama url blog anda & dari mana datangnya idea tu..
4. apakah kaedah dalam penulisan blog anda..
5. apa perasaan anda bila lihat blog orang chantek & menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang blog sendiri menarik tapi merendahkan diri)
6. bilakah blog anda diwujudkan..
7. siapakah orang pertama yang tahu & menjadi pengikut/sahabat blog anda..
8. sila tag 5 nama lain untuk menerima anugerah tersebut & paskan syarat-syarat ini.

p/s : Nanti dah buat, shout kuat2 kat shoutbox purple Tim oke?

.thank you.










4 juta kali kena komen. meh la komen sini ! :

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Tq tim..nnt bila dah siap..LM jerit bg tau tim ok..tq tq tq.

timmy*toinktoink :) said...

LM : okeyh bebeh..buat la time free.oke? tq so much..

fArAh!! said...

hehehe...
sama2 tim..
selalu la singgah blog farah ok..

timmy*toinktoink :) said...

mmg salu singgah pun..hehee..