pesakit pesakit saya . sila beratur ye !

Haaaa?? Korban tengok Porno?

Salam kawan kawan :)
Tengah sibuk makan daging ke tuh..?
ehhehe.
wawawaaaaa..darah tinggi la nanti.

Ni Tim ada satu benda nak cerita kat korang2 semua.
Tim ada lah tanya satu soalan kat Formspring.
Korang mesti tau kan Formspring tu apa?
Ada yang tak tahu ye?
Oke lah. Formspring tu adalah satu laman sesawang yang direka khas untuk k
ita supaya siapa2 je boleh datang and tanya kita anything.
hehe. best kan?
even orang tu kita tak kenal pun boleh
tanya.
Tim percaya ramai antara kawan kawan kita yang ramai dah ada Formspring ni.
Okey lah. berbalik pada cerita asal.
Tim ada la tanya kat kawan2 yang Tim follow:

" Pengorbanan yang terbesar yang anda pernah buat sepanjang tahun 2010 apa?"

So macam2 jawapan la Tim dapat..hehe..
mesti korang nak tau kan??
hahaha.

meh meh sini Tim kongsi dengan korang apa jawapan2 yang Tim dapat.
eceh.


haaa, kawan kita ni bagi jawapan yang dia tak dapat balik raya haji tahun ni..cian dia kan kawan2.. sabar ye anie..anie ni kawan lama Tim..




pengorbanan kawan kita ni pulak bila dia berkorban untuk derma darah..memang berkorban laa tuh.
hehe.


shin pulak berkorban untuk menjaga kucingnya yang sakit..alahi comelnya.
haha.


Ada yang berkorban demi cinta dan pasangan masing -masing...
oh sweet nya lelaki2 kacak ni.
hehehe





Ada yang berkorban untuk seseorang yang telah pergi bertemu dengan NYA..




Berkorban untuk pengajian dan study...?? Pun ada...!
berkorban untuk family...ye...itu terbaik!!!






Yang bagi jawapan lucu pun ada. hahaha. apa kene mengenanya..??











hahaha. lawak kan??

Korang nak tahu jawapan yang lebih best lagi?
Ada lagi..
Mula mula Tim pun hampir tak percaya dengan jawapan yang kawan Tim bagi ni..Tapi Tim tak kisah pun.
Seronok dapat kawan dengan orang macam ni. Lain daripada yang lain.
hahahaaa.


Nak tengok apa jawapan Tim dapat??
Jom kita sama -sama saksikan.





hahahahhaa.
memang tak boleh blah la mamat nih. sporting habes laaa !! suke suke..
Tim kenal dia kat Formspring ni laa.
study kat UPNM.
cool gilak kan dia??

rase nak gelak guling guling atas lantai ni.
boleh tak??



Lepas dia bagi jawapan sempoi tu kat Tim..
Tim pun apa lagi..
Tanya balik soalan ni kat dia..

hahahhaahaaa.
tengok tengok.
gile cool.
actually dia ni chinese man.
tapi bergambar pakai songkok.
i pun also dunno why dia buh gambar macam tu.
hehehe.

Macam -macam la perkara berlaku dalam dunia cyber ni..
Even kita tak penah kenal pun dia pun..
Tapi bila dalam dunia alam maya ni macam dah kenal lama kan?
Boleh borak -borak macam kawan lama.
Best jeee.

Macam korang-korang jugak kawan blogger Tim yang tengah baca entry ni..
Korang pun cool.
tim sayang korang ketat-ketat laaaa.

Okeylah,
tu je entry Tim kali ni,
harap korang terhibur.
bye sayang.




10 juta kali kena komen. meh la komen sini ! :

AesyaZealous said...

haha mmg lawak

timmy*toinktoink :) said...

hehehe...memanglaaa. tahape je kan?
tapi mmg takkan lupa la jwpn dia tu..

Fariq said...

sgt lawak jwpn die,,'haha.
ttibe trtnye2 lak kat diri sndiri pe pngorbanan utk 2010.. huuu

timmy*toinktoink :) said...

fariq : hahaha. mmg laa.. sempoi je jwb..ni Tim tanya fariq ni..apa pengorbanan paling besar sepanjang tahun ni? haa. jwb2.

Fariq said...

pengorbanan??
ermmm..
xbalik umah 2bulan kot sbb nak exam,

timmy*toinktoink :) said...

hehehe..alolooo..sweetnye pgorbanan die..hehehe
2 bulan je?
tim penah tak balik 6 bulan taw duk sini..

Fariq said...

ala ni pon sbb ghaye,,
kalo xmsti xblik lg ni,,

timmy*toinktoink :) said...

hehhee...
ye latu..
tadi singgah blog fariq bace entry :)

Ling Wai Kot said...

tak sangka pengorbanan saye begitu besar di mata anda .
hahahaha

timmy*toinktoink :) said...

hehehe.

susah nak jumpe org coll macam ling wai ni.bagus2. hehe