pesakit pesakit saya . sila beratur ye !

Mari Terjah Blog Saya!


Assalamualaikum semua.
Hari ni nak join satu segmen yang dibuat oleh IZAMIR RIDZWAN aka IR.
Segmen dia bertajuk " Mari Terjah Blog Saya" dan kalau korang semua nak join boleh ke SINI ye..
cepat-cepat sebab segmen ni sampai pukul 10 malam ni jee.

Syarat-syaratnya :

1) Buat entry bertajuk : Segment "Mari Terjah Blog Saya" dan link kan ke entry ni :
2) Letak header ni sebagai pengenalan segment..
3) Berapa follower terkini, purata UV sehari dan jumlah post entry..
4) Ceritakan serba sedikit kenapa korang nak blogger terjah blog korang..Tak perlu panjang sangat.. Lebih kurang 50 patah perkataan jer..
5) Tinggalkan URL entry korang kat entry ni..

======================================


Nak join pergi sini okay?

::: Follower terkini adalah seramai dua ratus enam puluh followers sahaja (260)
Purata UV tu takde lah sebab blog Tim takde Nuffnang.hehe.
Jumlah post entry setakat ni baru je 64 termasuk entry ni...sikit je sebab Tim baru aktif berblogging sejak 2 bulan yang lepas..buat blog dah lama hehe..

::: Sebab apa Tim nak bloggers terjah blog Tim? haaaaaa.. sebabnya, Tim nak kumpulkan ramai pengunjung ke blog Kupu-kupu Tim ni..ramai followers Tim tak kisah, tu terpulang pada blogger tu la..kalau rasa nak follow blog Tim, just go on sebab Tim hanya nak pembaca blog yang setia dan orang yang datang dan komen my entry..Sebenarnya follow ke tak kita tak boleh paksa..kan kan? Tu hak masing-masing..Tapi kalau ade blogger yang follow blog Tim, insyaAllah dengan senang hatinya Tim akan follow diaorang balik =) so jangan risau.. Tim bukanlah sombong sangat.. Tak caya tanya IR..hehe :P

Okay lah,selesai sudah segmen kali ni..
Sebelum Tim tutup entry ni.. Tim nak ucap thanks kepada all my followers yang sudi follow blog Tim..
Tim amat amat menjargai korang semuaaaa.. !!

5 juta kali kena komen. meh la komen sini ! :

Si DauN CeRi said...

happy new year ya..singgah malam dan komen skali..

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

happy new year too daun ceri.hehe,,thanks

Echin Nadiossa said...

wowo.lepas ni semakin ramai org terjah cik tim gojes :)

Nur Mudrikah said...

wahh.. baru 2 bulan dah ramai follower. tahniah. enjoy blogging;)

sy pun join jgak. membalas ziarah. salam ukhwah;)

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

cici : hehee..insyaAllahh..

mudrikah : hehehe..takde lah 2 bulan sgt..aktif je baru 2 bulan..