pesakit pesakit saya . sila beratur ye !

Kek Cokelat cap Tim =)

Adessss ! Masa Tim start upload gambar-gambar kek ni tadi, hanya mampu telan air liur je laah. Gulp*
Sape suka makan kek cokelat kat sini? Angkat tangan !!
Tim rasa mesti ramai suka makan kan?
Kek cokelat kat atas ni Tim buat sendiri oke.
sambil di bantu oleh umi tersayang dan adik Tim yang umur 18 tahun (baru lepas SPM belajo buat kek ! hehehe)
Actually buat kek ni sebab nak celebrate birthday adik yang second last pada 25/12/2010..

emm..Buat kek cokelat ni tak lah sesusah yang disangka. Senang beno. Nak resepi? hehehe. Itu kena tanya mak Tim la. Sebab Tim ikut arahan umi je. Pastu buat..hahaha. Tak reti bahan semua tuh.
(ye, sila tempeleng muka Tim skang)

kawan-kawan...
Rindunya kat umah =')
Bila kat rumah, mesti happy sangat sebab selalu ketawa dengan umi, abi dan adik-adik.
(takpe takpe, kene teruskan belajar lagi 6 bulan ni. then, free !
Keluar pulak jadi staffnurse ! phewwww~)
amin.


Sambung pasal kek tadi..
lepas Tim buat kek yang besar tu..Tim buat pulak kek muffin kecik-kecik tu..hehe. die suke beno makan..
tengok tuuu.





ni lagi kek cokelat. hamik la kalau korang nak. hehe



nyam2..dapnye..


babai semua.

5 juta kali kena komen. meh la komen sini ! :

Echin Nadiossa said...

ala nampak setapp.but echin xmakan,.heheh

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

CICI : hehehe..kenapa lak..sedap la..huhu

...fazilahpajil... said...

alololor tedapnye kek die...=)

nelly said...

gamabr cntik

mesty sedap . . nyum3~

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

fazilah: hehhe..sedap2..

nelly : gamba je cantik? rase nye pun cantik taaauu..hahaha