pesakit pesakit saya . sila beratur ye !

Alahai Comelnya Hospital ni !!!


Hai semua. Salam 1 Malaysia diberi. Malam ni takde nak update apa pun. hehehe. Terjumpa something pulak malam ni. Something yang sungguh COMEL oke. Korang yang tengok ni mesti cakap comel jugak. Nak tengok tak ? Nak tengok ?

Cuba korang tengok ini.



cuba teka ni gamba apa ? muahaha. Mesti lah gambar patung Hello Kitty kan ? Comel kan patung ni. Okay , sekarang korang tahu patung ni kat mana ?
Patung ni ada dalam sebuah hospital maternity ( hospital bersalin) kat Taiwan yang dibina dengan kos sebanyak 3 juta.
Huiyoooo...mahal tuu.


Apa yang menariknya, hospital ni dinamakan Hospital Hello Kitty @ HK Hospital..
Semua kainan cadar, baju pesakit, baju nurse, baju doktor, selimut, semuanya lah bertemakan Hello Kitty cartoon. Alahai...so cuteee !!







Ni bilik pesakit atau ibu-ibu yang bakal melahirkan baby kesayangan mereka... :)



waaaa..ibu baby suka betul kan kan ??



sangat comel dan cute kannn??


Doktor merawat pesakit..tengok langsir belakang tuuuu !! comel.



alahai....COMEL !!





Serius memang teringin sangat nak pergi hospital ni. HK Hospital, tolonglah amik Tim jadi nurse kat sana . Oh pelisssss !! ( merayu sambil kenyit kenyit mata ) . HAHAHA.



Cuba bayangkan korang ( girls je laaa...) bersalin kat hospital ni. Mesti rasa tenang je kannn..Semua nya Hello Kitty.. !! hehehehe..


+++++++++++++++++++++++++++++++




p/s : heeeee. boleh tak Malaysia buat satu hospital tema Teletubbies ? hehehe. errrrrr.


(okay, sila gelakkan..sekian.) !@#$%^&




semua gambar sumber dari : Doktor GOOGLE :)



16 juta kali kena komen. meh la komen sini ! :

Woofer Storm said...

jom la ke hosp taiwn beramai2 ..jomm3

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

hehehe...jommm !! teringinnnye nak g.. huwaaaa..

ZyzyAfrina (: said...

OMG ! comel nyaaaaaaa. Eh ade tak hospital yang bertemakan panda ? if ade msty comel kan, hehe

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

zyzyafrina;

hehe..comel gile kan? panda ? haha.
ade kot tapi tak buat lagi.
hehe. minat panda ehh?

:)

.nuruashia. said...

comeyyy sgtt2 kt HK ek? nk bersalin sner ah hahaha

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

nuruashia;

hehehe.kat Taiwan la syg..hehe.. jom2.. kawen pun tak lagi.gataiii ! hehe

nelly said...

alahai ..comel jer .

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

nelly ;

jom bersalin sini nak nak ? heheeee

Ashikin said...

isk,,nk juga lahirkn anak kat cni,,haha

Dda Ly said...

alalalaaaa lawanyeee comeynyeee...nak jgak bersalin kt situ!!tp jauh..nape mesia tak ndak wat gitu ek?
saye mmg gile tgk pink nih..huhu

jemput ke rumah,
http://laydie-dda.blogspot.com

keep in touch ♥

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

ashikin;
weeee. nak bersalin situ ? wahahaha.

jom2..

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

dDa ;

hehehe..yeke ? suke warne pink ehh..

jom la g hospital taiwan..jom2..

mizzapple said...

wah! comeynye.
tp jauh sngt le nk b'salin kt sana pn. huhu

She's retarded said...

bestnye dapat pergi hospital macam tu

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

mizz apple;

comey kan ? huhu..tu laa. jauh.

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

she's retarted;

hehehe..best tapi jauh laaa