pesakit pesakit saya . sila beratur ye !

kenapa saya rindu MEREKA ??

rindu? kenapa rindu ? mesti la sebab dah lame tak jumpe kan? ade ke orang yang jumpe hari hari dia akan tetap rindu..??hehe..tak tau lak kalo ade kan? Entah la..Tim rasa rindu sangat sangat kat dorang..tu la susah bile duk jauh.rase RINDU. rindu tu sebenarnya satu perasaan yang sangat seksa kan? Kalau kita rindu kat seseorang tu rase nak nangis..rasa nak meraung je..sebab rindu sangat sangat. Kadang rasa bagai nak gila sampai boleh menari macam ni.hahahahahaha..



Okey lah..kawan kawan semua..Nak tau tak sape yang saya rindu? okey..korang boleh tengok kat bawah ni..


Ni kawan rapat saya ketika di KUIS.nama dia Nurul Filzah. saya rindu dia sebab dah lama tak jumpe.dah 2 tahun. dia cantik kan? tau kenapa? sebab mak dia orang Pakistan.hehe..dia baik, sopan je orangnya. suka layan saya yang gile gile nih. Sumpah rindu gile kat dia. skang dia study MMU.dulu masa saya amik IT kat KUIS dulu pon saya ada cita cita nak masuk MMU.tapi dah takdirnya saya masuk bidang kejururawatan, maka saya redha. Mungkin ada hikmah yang Allah berikan.saya terima seadanya. nak jumpa dia tapi tataw bile. Erm. imy filzah !!okey. haaaaaaa..ni namanya Nurul Amal. sedap kan nama dia? hehhe.Dia ni pandai taw. Kuat usaha dan gigih belajar. Dulu kalau time kat KUIS kalau tak tahu apa apa tanya dia je. Mesti dy leh jawab. Dia memang terer bab IT nih. dulu penah sekali satu grup wat final project TMM masa sem 2. kitaorang sengkang mata buat project tuh. dan hasilnya kami sangat bangga! dapat no 2. Lawan antara 4 kelas yang lain. No 1 dapat kat kelas lain. Itulah moment yang paling saya tak dapat nak lupakan.Rasa puas bila kerja yang susah dapat buat sama sama dengan dia. Best la! sampai sakang saya simpan lagi final project tuh. Kenangan je rasa. Bukan senang...Thanks amal 4 everything..Tunjuk ajar waktu dulu dulu..Jaga diri baik baik tau. :))ini pulak??? Ini namanya Raihana.bukan Rihanna yerp :) dia sama jugak.kawan baik waktu kat KUIS. nampak sombong tapi sebenarnya baik. Suka gelak. Kawan Filzah sejak dari sekolah menengah lagi.rindu dia ni. Hehehe. Pas habis study kat KUIS dia jadi cikgu sekolah rendah kalau tak silap. Hehhehe.,Good Luck ye Rai..nanti kita jumpa. Okeh??
periang. manis. gile gile. vogue. smart.itulah dia gadis manis bernama MINT. (weh.aku puji ikhlas dowh.tade maksud tersirat.bukan juga mintak dibelanjakan..) :P Nama penuh dia Siti Aminah. dia kembar saya sebab nama kami hampir serupa.saya Siti Fatimah.haha.dia kawan ting tong saya. Suka layan kerenah saya yang gila gila.hahaha.teramat rindu dia neh. Cane nak buat? Dulu time kat KUIS dia pandai taw. salu dapat pointer tinggi tinggi.kan mint kan? salute lah kat dia nih. hehehe.skang study kat MMU amik kos Media Innovation.Mint, bila kita dapat jumpa lagi?Rindu kamu gilak punya taw. heh. nanti jumpa okey? =)
yuna oh yuna! nama dia noor wahyuna. asal Batu Caves.si kecil molek ni nampak garang dan sombong tapi langsong tak ! hehehe.dia baik tapi agak sensitif. dulu sebilik dgn dia dan macam macam kenangan kami lalui. Pernah tidur rumah die sekali.Hehehe. Dulu masa sekali bilik dengan dia, dia selalu takut tidur sorang sorang. Duk tidur sebelah saya. hahaha. Pe lah ko yun. Ko takut hantu ke? ahahaha. sekarang dia g tidur sebelah mint pulak. macam macam lah ko yun.Yun, ko mesti ingat lagi kan kenangan kita makan meggi ari tu.Aku majuk dengan ko haha.sampai mengalir air mata. Kenangan tu takleh nak lupa. Miss u lots YUN !!ara. seindah namanya.namanya Farah Huda Aqilah. sedap betul nama dia ni. Yang ini pon saya rindu. teringat kenangan waktu g Sunway Pyramid bsama kamu dan mint. Erm. what a sweet moment kan? Kita tengok wayang, makan A & W..pastu ara ni tak suke makan sos tomato.hehehe. Sedap ape sos tomato kan?best sangat dapat pergi jalan jalan ritu. Sampai pukul 1 pagi baru balik. tak leh masuk KUIS da time tu. so tumpang tidur umah biela dgn k.fal..hehehe..sonok jugak. Masa tu ingat lagi, lagi dua hari je aku nak pindah pergi Terengganu. so sad T_T.. ara, jangan lupa aku k. sayang kamu satu persamaan saya dan dia. kami sangat sangat GILA pada warna PURPLE !! woahhh.kalo jumpe barang yang comel2 kale purple mesti nak beli. rindunya kamu ara.. jage diri baik baik. jadi ustazah yang baik.hehee.Ni kawan lama saya pulak. Kenal masa darjah 4 lagi. Nama dia Insyirah. Rindu la kat dia. Terpisah waktu Tingkatan 3. sebab saya dah keluar Sekolah Taayah, Ipoh. rumah kitaorang dekat je tapi masing masing study jauh. so tak dapat nak jumpa la. Anyway, dia skang study kat UiTM amik kos..err..lupe la pulak. hehehe.rindu le kamu insyi. nak jumpe. nanti datang la umah aku kat Desa...bawak satu family taw. =)alahai si kembar Shakila dan Shakira..ya Allah dua insan ni rindu yang teramat !Bila kita dapat jumpa lagi nih? hehe..sorang duk sana.sorang duk sini. Nanti aku kawen, korang mesti datang tu je aku nak tau.ehheehe :) Jangan tak datang. Kami kenal waktu dari darjah 4 jugak.Sekolah rakyat sama sama. makan bekal sama sama. Ayah dan mak kami pun kenal. Hehehe..Dulu time sekolah, ramai kawan kawan takleh nak beza muka diorang nih. tapi saya senang je nak beza. bagi saya, muka diorang tak sama langsung ! Kenapa ek? Sebab hari hari tengok kot time sekolah dulu.Rindunya..!!nanti kita wat reunion family yerp? hehehe.. miss u dua orang.=))ya ini dia doktor gigi. belajar dentist di UKM kalau tak silap. nama dia Fiera Nadia.anak cikgu Jamal Ikhsan. rindu jugak kat dia nih. Ermm..lamanya tak jumpe kan? Lama juga kenal dia. masa darjah 4 jugak.Dia ni pandai.Otak geliga.Rindu kamu !woaah.ni kalau jumpe mesti nak peluk peluk.nanti boleh la dapat cek gigi free kan cik Fiera. eh silap ! Doktor Fiera. hehe. kamu sekarang makin cantek. dulu comot.macam aku jugak.hahaha.nanti plan bila nak jumpa okey?i miss u. so much !



p/s : kalau sekali saya jadi teman kamu., selama lamanya saya tetap teman kamu. Jaga diri kamu semua baik baik. sayang korang sangat !

4 juta kali kena komen. meh la komen sini ! :

amal said...

haha..rindu ko jugak timmm~!!!

hugs n kisses~!!

timmy*toinktoink :) said...

:)) thank u so much amal..

Mint 박하 said...

maceh dear :)
rndu jugeeeee

Anonymous said...

http://www.archive.org/details/BuyTylenolNoPrescription_630