pesakit pesakit saya . sila beratur ye !

kawan kawan umpama sinar MENTARI !





Assalamualaikum...
hai semua...Okey...selamat melayari blog timmy..Selamat datang ye ! Heehehe.,.kedatangan anda ke laman saya amatlah dihargai... Kali ini saya nak share pada korang tentang ceritera saya di kolej tercinta. Pastinya semua tahu saya sekarang masih study lagi. Oh ya??study kat mana? hehee..Malu nak gitau nih..Camne nih..ok lah..saya study kat Kolej kejururawatan Kuala Terengganu..haa..gambar kat atas tu...gambar kawan kawan saya...mereka terdiri daripada dari kiri Zainab( Zai), Idayu( Ayu), Azhira (xera),saya(muka bercahaya gituu). Masayu (Ayu) dan Shalini...masa tu kami ada persembahan makanan untuk ibu post natal atau senang cakap makanan untuk ibu selepas bersalin. Okey, faham?? Hehehee..Masa ni seronok sebab buat keje sama sama..tapi saya tak sedar masa nak bangun pagi tu..Sorry kawan kawan ! kasihan kamu semua. Saya tahu saya bersalah. Sorry again.. By the way saya tahu kamu semua mesti maafkan saya. Sebab kamu semua baik. :)) Thanks kawan !Mari saya kenalkan mereka mereka semua pada kamu. Okey??

[yang ini namanya Zainab.name ayah takyah sebut la,Kang lain lak jadinya.Hehehe]
[saya bersama Masayu..dia sangat periang dan mengada ngada.hahaha][okey, ni shalini.dia cantik kan? dia Indian tau. bukan Malay. hahaha.][bersama si mucuk Azhira...dia tau saya tengah snap tu..cover cun konon !hahaha]
[and the last with my cumil Ayu :))]
special 4 u all guys :


atau dalam bahasa Melayu nya:
Kawan yang sebenar adalah susah untuk dicari, susah untuk ditinggalkan dan mustahil untuk dilupakan

::siti fatimah :: masayu :: zainab :: nur azhira :: nuridayu :: shalini ::


p/s : friends forever...korang semua ada facebook kan..so korang semua tinggal dalam PC aku..hehehe..luv korang !!

2 juta kali kena komen. meh la komen sini ! :

Ziko said...

comel blog akak. haha, saja visit. jmp link kat facebook td. klu free visit2 la jg blok sy ya. ty ^^

http://caffeinatedarticles.blogspot.com/2010/06/how-to-add-your-own-facebook-like.html

timmy*toinktoink :) said...

thanks sbb sudi melawat :)
lain kali dtg lagi..
terima kasih atas pujian...
t akk follow blog awk k.
:)