pesakit pesakit saya . sila beratur ye !

Mesej " Mat Cina " pada semua (:

Assalamualaikum. Selamat Sejahtera semua kawan-kawan.
Sorry baru dapat update an entry today. Busy lately. ^__^

Weh, korang ! Mesti korang dah pernah tengok video dari Mat Luthfi ni kan?
Kalau korang tak pernah tengok, baik korang tengok..


Video ni dah 159,936 views tauu kat Youtube. :D

Ramai kan yang tengok video dia? Mana taknya, video dia semua nya boleh dijadikan teladan, ada pengajaran dia masing-masing. Tak percaya ? Pegi la tengok sendiri.
Boleh subscribe his Youtube Acc kat sini.

***

Tim bukan nak upadate sangat pasal video ni sebab Tim tahu,mesti ramai yang dah view this video awal-awal lagi. Tapi cuma nak beritahu, baru baru ni Tim ada baca surat kabo, then ternampak mamat cina ni. Hehehe. Mula-mula terkejut tau, gosok-gosok mata, geleng-geleng kepala, tampo tampo pipi ( haha, ini tipu)..Rupenye memang betul la Mat Luthfi..waaaaaaa..femes oh sekarang :D




Kalau tak silap, dalam Berita Harian. maafla tarikh tak sempat salin. ngehehe :D



Ni gambo die setepek dalam paper. heehe. Tak hemsem pun dalam paper, tapi dalam video boleh tahan. hehe..Gurau je Mat Luthfi :) ^_^




Okay, tu je la kot untuk malam ni. hahaha. Rase tahape je entry malam ni :D Ngantuk le kawan-kawan. babai semua. Good Nite.


5 juta kali kena komen. meh la komen sini ! :

yen(toka ziizokukuto) said...

huhu,,,dah ada nickname,,,memang famous la lepas ni,,sebut mat cina je orang mesti tau,,tapi,,vid dia memang cool:)

aiman fanboy k-pop said...

errmmm...dia nih mmg popular kat laman sesawang tuh.......

iefa ujang said...

ske giler kat matlutfi.yg ag sorg 2 pown ske gak...anwar hadi.dua2 comel sgt2!!!

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

yen : huhuhu..entah sape la bgi nick name mat cina...haihhh..


aiman : bukan memang dah..confirm femes ;p

iefa : hehe..comel ? erk.

Anonymous said...

http://ysmcdn.com/share/my/2409/3036275
http://ysmcdn.com/share/my/2477/3036308

http://ysmcdn.com/share/my/2343/3036777
http://ysmcdn.com/share/my/2466/3036792
http://ysmcdn.com/share/my/2451/3036823
http://ysmcdn.com/share/my/2472/3038423
http://ysmcdn.com/share/my/2467/3037961
tlong click semua web