pesakit pesakit saya . sila beratur ye !

Video Ramadhan # IniAnwarhadi + #AimanAzlan90 . Selamat menontonn :D



Assalamualaikum rakan-rakan Islamku. haaa, jawab-jawab. Jangan tak jawab yeee. hehe. Malam ni rasa nak update entry lagi. Entah kenapa mood tu sentiasa je ada sejak akhir akhir ni. Ya, memang Tim akui, bila ade mood baru nak update entry. 

So, seperti mana yang ramai tahu, Ramadhan is coming kan? Puasa pun mesti ramai yang dah ganti..Alhamdulillah.. 

Anyway, malam ni nak share dengan korang pasal video Anwar Hadi ft Aiman Azlan yang baru sahaja dibikin ..Siapa yang tak kenal Anwar Hadi kan?? Satu Malaysia kot kenal dorang..huhuhu..
Kalau belum subsribe video dorang kat Youtube.,.sila-sila kan laaahh..

Tak rugi korang subscribe sebab video dorang sangat bermanfaat dan banyak isi yang baik..Tim mesti tertunggu-tunggu je video daripada dorang..







 vlogger, mat luthfi, ini anwar hadi, maria elena, afiqsays, malaysia, malaysian, youtube, celebrity, siapakah mat luthfi, biodata anwar hadi, video seks, awek melayu gersang, buah dada halal, Aiman Azlan, Polkadot Doughnut, Shahrincool, Van Deanvar, Mentol Pecah, Kyopropaganda,  Cikgu Shida Dari Parit , malaysia, nigahiga, kevjumba, cara buat vlog, cara buat blog, vlogger malaysia, gambar vlogger, afiqsays keluar kosmo, tempat belajar mat lutfi , tempoat belajar ini anwar hadi, tesl, fesyen tudung maria elena, bf maria elena, abang fatin liyana, fatin liyana, honeykoyuki, gambar geng fatin liyana, geng maria elena, cik epal


Jangan lupa SUBSCRIBE ye.. memang best dorang ni..hehehe..tak jemu tengok video dorang...

Bawah ni ada 2 video dan dorang hasilkan in 2 versions.


VERSI MELAYU



VERSI INGGERIS


HAHAHAHA, cool kan?

# Apa yang Tim boleh simpulkan, diaorang memang sangat genius dan open minded. Tahu tak apa mesej yang Tim dapat daripada video dorang ni..?? Diorang berdakwah sambil bervlogging. Perasan tak ? Diaorang gunakan kelebihan diaorang untuk memberi dakwah kepada masyarakat terutamanya remaja.. Sangat-sangat bermanfaat..Tim suka..Ye laa..semua manusia mesti selalu buat kesilapan, leka dan lalai..So masa ni la kita boleh improve diri kita untuk jadi hamba Allah yang terbaik, Insya Allah =)


*******

Ada jugak cerita tak sedap mengenai Anwar Hadi suatu ketika dulu. 

Kalau nak tahu apa, klik la kat gambar bawah ni. Tim pernah update mengenai isu ni dulu.
Klik yeee.(tapi videonya telah diremove oleh pembikinnya )




Akhir kata daripada Tim, selagi kita bernafas dan panjang umur untuk menempuh Ramadhan, rebutlah peluang sedia ada. Bulan Ramadhan hanya datang sebulan dalam setahun. Bulan yang baik daripada seribu bulan. Bulan yang penuh hikmah dan kasih sayang Allah. Bulan yang suci dari bisikan Syaitan Laknatullah. Sama-sama kita ambil pahala dan mencari keberkatannya.

Happy Ramadhan alls !




6 juta kali kena komen. meh la komen sini ! :

cheqwa said...

suka aiman azlan!sebab mesej dia sangat useful ^_^
ish,sapa plak lah ug mencik anwar hadi tuh.depa ingt org suka depa lettew.haha.kami sokong anwar hadi+aiman azlan :D

Lea IsNaw! said...

hensem jugak mamat neh..kekekeke

ïêmå å¢klê§ said...

memang cool la anwar hadi ngn aiman ni..
gabungan yang mantap....
kelkar2...

alif haris said...

hehhe .. dah tgk ari tu .. dorag memang best :) hehe

alif haris said...

orag mengajak kepada perkara kebaikan pn ade orag benci ..
jadi kafir je la senang dorag tu

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

@cheqwa :yup,,sgt setuju ^^

@lea isnaw: hehehe..hemsem2..:)

@iema : hehehe..belum tgk dgn math luthfi lak.. kan kan?

alif : hehehe..sabor je aaaaa..