pesakit pesakit saya . sila beratur ye !

Resah gelisah nak menjadi penjawat awam :)


08 .08. 2011
tarikh melapor diri di 
Jabatan Kesihatan Negeri Selangor





Sekarang ni semua perasaan pun ade. Gelisah, tak tentu arah sangat. Nak tido pikir nak keje, nak masak pikir nak kerja. Semuanya tak kene. Alahai..sian betul Tim kan kawan kawan? Nak lapor diri kejap je lagi. 8.8.2011 bukannya lama lagi pun. Pejam celik pejam celik dah sampai waktu lapor diri.



                                


Banyak sangat benda kena fikir la. Sebenarnya, dalam keterujaan dapat kerja tu ada jugak takutnya. Ye laa, selama ni jadi student sepenuh masa, then sampai masa kena bekerja sebagai penjawat awam. Seram kot. lebih seram daripada tengok cerita Hantu Kak Limah Balik Rumah. huhuhu. 





                                   

Masa ni jugak la fikir, alamak, kasut putih belum beli..tudung putih belum beli..medical check up tak siap lagi..aduhhh..semuanya nak fikir kan. Kadang-kadang tu rasa debor bebeno...haishhh..
Sekarang ni tinggal lagi 2 minggu lagi untuk Tim prepare semua tu.. T_T






Harap semuanya dapat doakan supaya Tim boleh settlekan semua ni dengan cepat yee. Tim takut dan gementar sangat nak jadi staff nurse ! huhu..Hanya doa kepada Tuhan je yang mampuuu :D

Korang doakan tauu. janji ??

isk isk.




9 juta kali kena komen. meh la komen sini ! :

shazleenhairuddins said...

hehee.mintak2 sume nye berjalan lancar yeee tim ^^

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

tskkkkkkkkk. thanks shaz ;)

Atiqah Wadiah said...

heee~gud lux syg...slamat m'jd goverment servant

meaw said...

auwwww! cite kak limah tak seram okay, kehkehkeh..btw, selamat menjalankan tugas,nanti nak cocok anak,nak p klinik tim la,hehe :P

ïêmå å¢klê§ said...

gud luck darlink...

waa jangan lupa ngorat doctor hensom..
ad lebih bagi iema 1////

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

tiqah : thanks :)


meaw : hahaha..mmg tak seram pon..saje ngade. hahaha. cucuk montot ank? aiyarkkk T_T

iema : huhuuu..tq..dokter hemsem? hahaha.tgk la cane..kikiki

aiman fanboy k-pop said...

waaahhh...best!!!dapat kerja.......aiman bosan!study jew memanjang...^^
tahniah yew kak.......

Elih Japahar said...

Kerja dgn gobonment?..emm, tak yah risau sgt lah..sy pun kerja goboment jugak, mula2 tu mcm awk jg tapi bila dah masuk hermm..*nanti awk tau la..tahniah!hehe

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

aiman : takpe laa..aiman stdy dulu..then keje la cam akak ,kan?? tq komen aiman.. ^^


elih : huhuhu..yeke? mmg risau sgt..sbb lain kan suasana die..sgt runsing..huhuuu..anyway thanks..