pesakit pesakit saya . sila beratur ye !

Anwar Hadi Di Benci?

Assalamulaikum all readers !

Anwar Hadi dibenci ..?
kenapa kenapa ?

Korang kenal siapa Anwar Hadi ?
Rasanya semua blogger kenal dia kot.
Sebab dia femes boleh cakap orang puteh.hehe =)
Tim suka tengok semua video dia sebab cool~ sangatlah cool !
Korang tak caya boleh tengok sini - Anwar Hadi

ni video yang the latest :


dan Tim suka gila video yang ini. heheh


Dan..
jumpa pulak satu video ni..
tak tahu nak cakap apa.
Korang describe la sendiri apa yang telah dilakukan dengan orang yang
seagama, sebangsa dengan Anwar Hadi ini...





dah tengok kan ?
hanya satu je Tim mintak dari pembuat video ni..

# Korang pergi lah mintak maaf kat Anwar Hadi..
seriously, kalau korang tak suka dia..just ignore je lah all his videos. tak payah tengok dan tak payah dengar. senang kan ?

# Korang sebut nama Tuhan dalam video ni.. (Allahuakbar !)
**lepas tu korang sebut nama binatang yang diharamkan oleh Tuhan dalam video ni.. (babi)

# Korang kata hidung Anwar Hadi besar ..?
**Korang tahu tak siapa pencipta hidung Anwar Hadi yang besar tu ? Korang ke cipta nak tanya sikit ? malas nak cakap sebab mesti korang dah tahu jawapannya kan? So insaflah..tak payah la nak benci-benci sesama Muslim ni..

# Korang panggil Anwar Hadi - Anwar Hadas ?
** alhamdulillah la..semoga korang diberkati dan diampunkan Tuhan yang Maha Esa..amin.

p/s : sifat benci membenci ni sifat syaitan..jadi..hindarkanlah ia.. peace !


12 juta kali kena komen. meh la komen sini ! :

sarah mohamad said...

sapa tuu . tak dapat tengok video kena block. tapi ada jugak yg benci anwar hadi.kalau tak suka tak payah dengar , tak payah tengok video dia. senang. ada jugak orang cenggini .

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

ehhh?tak dapat tengok ? kenapa tim boleh tengok ?

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

cuba sarah tekan video ni sekali lagi..

Izamir Ridzwan said...

huhu video ni IR dah bg kt anwar secara personally.. dia tak kesah pon.. he always think positive.. dimana ada kejayaan besar, disitu jugak ada haters

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

yeke..
baguslah IR..
tu la ciri-ciri orang bijak..
sentiasa think +ve..


urmm..macam tu la jugak kita as a blogger kan..tak boleh cepat melatah dengan org yang selalu nak jatuhkan kite.. kan kan? hehee

nub said...

haters semua tu

peLangi_sEnja said...

ape la mreka nie... dh la pkai s0ngkok, pastu kutuk2... isLam aja cmnie ke? nie la manusia yg membusukkn nama iSLam.. geruMnyerr!! huh~

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

nub : hermm.. haters islam kan kan.

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

pelangi senja :

songkok tu tak mencerminkan apa yang ditonjolkan..islam tak pernah ada umat yang kutuk dan caci org lain..

* nabi Muhammad dulu pun abu lahab baling tahi baginda tetap senyum. bukannya balas balik dengan makian dan cacian..
wallahua'lam,

fatin farhana said...

ish ..teruk betol lah ..alang-alang kutuk tu better tunjuk muka sekali,da buat video tapi muka tutup..dengki je diorang nie..die x pandai speaking,kutuk orang ..sakit hati je tengok video nih .

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

fatin farhana;

ermm..terok memang la terok..tapi kesal sbb ade jugak org yg sebangsa nak kutuk bangsa sendiri..
muka tutup nak cover malu..
tapi Allah nampak apa yang dorang buat..
Allah Maha Mengetahui..
semoga Anwar Hadi terus bangun!!

alif haris said...

pang je seko2 tu ..