pesakit pesakit saya . sila beratur ye !

pertandingan KOIR institut latihan kementerian kesihatan malaysia anjuran BPL..


Baru baru ni, pada tanggal 021010..kami pelatih Kolej Kejururawatan Kuala Terengganu bergabung dan
berpadu tenaga dengan pelatih Kolej Kesihatan Awam batu Rakit untuk menyertai pertandingan koir peringkat zon Timur di Kolej Kejururawatan Kuantan..happening sangat sebab ni first time kami join pertandingan macam ni.lebih2 pulak ia melibatkan
bahagian latihan.. ^^

Memang seronok sebab satu :dapat kawan baru yang sangat ramai...kebanyakan dari sarawak..so mmg best sebab dorang semua sempoi..cool dan friendly !! Kitaorang lawan antara tiga buah kolej zon timur.. Kolej Kejururawatan Kuantan, Kolej Kejururawatan Kubang Kerian, dan Kolej Kejururawatan Jerantut.. Pengalaman ni amat sukar dilupakan sebab kami telah menang tempat pertama selepas bertanding dengan Kolej Kejururawatan Kuantan..wow ! hebat kan? hehehe.

And now kami sedang bersiap sedia untuk bertanding di Kolej Kejururawatan Melaka sebagai wakil untuk zon Timur..pada awal bulan 12 ni...alhamdulillah..semuanya berkat usaha
dan keyakinan serta doa para pensyarah kami..

kita boleh menang kan kawan kawan ?? sure punya laaahh !! yeahhh..
ku doakan kita bakal menggondol tem
pat pertama...
amiinnn ^_^

bawah ni ada photos yang nk kongsi dengan korangg..
enjoy ya !!




nasib baik baju dia colour purple..kalo x, aku nak quit koir nih..grrr ! hahaha

alololo..kau ingat kau chomel? hahaha

bersama sama pasukan KKABR ^^

with sakinah ismail ^___^



0 juta kali kena komen. meh la komen sini ! :